[]
 

Jegyrendszer
az igényeidre szabva

Tudjuk, hogy egy rendezvény megszervezése összetett feladat. Ezért kínál a Passeum egy olyan rendszert, ami teljeskörűen, az első lepéstől az utolsóig a megfelelő szakmai tudást biztosítja a feladatok ellátásához. Regisztrálj, és kezeld eseményed jegyeit, vásárlásait, elszámolásait önállóan, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, add meg nekünk a rendezvényed paramétereit, a többit pedig bátran bízd ránk.
Felhő alapú jegyértékesítő rendszer
Termékünk egy olyan felhő alapú jegyértékesítő rendszer, ami megkönnyíti az online és offline jegyeladást is. A rendszer integrálható a már meglevő weboldalba, alkalmazkodva annak jelenlegi arculatához, és kezeli a teljes jegyértékesítési folyamatot, a helyszíni lebonyolítással együtt. Így további költséges szoftverek, szerverek megvásárlására és üzemeltetésére nincs szükség.
Az összes felmerülő jegytípust kezeli
A rendezvényekhez igazodva a rendszer napijegyeket, bérleteket, egymástól függő jegyeket, ismétlődő eseményeket is képes kezelni. Ültetett rendezvények esetén támogatja jegytükör beállítását és helyre szóló jegyek értékesítését. Emellett alkalmas összetett jegykonfigurációk létrehozására is, mint például kombinált (több programra érvényes) jegyek készítésére, akár több helyszínen megvalósuló események esetén is.
Gyors és biztonságos beléptetés
Beléptetéskor különböző eszközök segítségével (például laptop, mobiltelefon, PDA) azonnal ellenőrizhetők és validálhatók a jegyek. A rendszer folyamatosan szinkronizál az online felülettel, így a visszaélések kizárhatóak, a beléptetést végzők mindig a legfrissebb adatokkal dolgoznak.
Kimutatások
Megtekinthetők jegyeladási statisztikák, illetve létrehozhatók paraméterezhető pénzügyi kimutatások, mely adatokból visszamenőleg jól elemezhetővé válnak a látogatási és vásárlási szokások. Ezek a kimutatások tiszta képet adnak arról, hogy adott rendezvényre hányan vettek jegyet, kik regisztráltak, illetve, hogy hogyan alakulnak a rendezvény bevételei, költségei.
Felhasználóbarát jegyvásárlás
A rendszer a látogató számára online és helyszíni jegyvásárláskor is gyors vásárlói élményt biztosít. A jegyértékesítés mindkét esetben egy letisztult és jól kezelhető felületen történik, mely szükség esetén testre is szabható. Online jegyvásárláskor sikeres fizetés után a vásárló e-mailben
kapja meg a jegyét és a belépéshez szükséges vonalkódot, személyes vásárlás esetén pedig a jegynyomtató egyedi, arculathoz igazodó jegypapírra nyomtatja ki a jegyeket. Emellett a rendszer támogatja a panaszkezelést és a jegyvisszaváltást is.
Ismerd meg a közönséged
A látogatók egyedi QR kóddal rendelkeznek, melyek leolvasásával akár már a telefonos beléptetés közben is következtetéseket tud levonni, melyik előadás volt a leginkább vagy a legkevésbé keresett.