[]
 

Szolgáltatásunk,
ami különlegessé tesz minket

Honlapba épülő jegyértékesítő rendszer
Miután elküldted nekünk rendezvényed paramétereit (rendezvény neve, jegyek neve, mettől-meddig kaphatók, a jegyek árai, kedvezmények), elkészítünk egy widgetet – pár soros kód, melyet a weboldalba illesztve már értékesítheted is a jegyeket. Ez egy teljesen egyedileg, a jegyek alapján kialakítható felület. Ezen jelenik meg a kosárkezelés, a jegyek listázása és a feltüntetni kívánt tájékoztató szöveg. A rendezvényedhez kapcsolódó adminisztrációs felületen nyomon követheted az eladásokat, szükség esetén új jegytípusokat adhatsz hozzá és kezelheted az értékesítés minden további paraméterét.
Online jegyvásárlás
A honlapba integrált egyedi jegyértékesítési felület képes arra, hogy különböző típusú jegyeket különböző árakon értékesítsen. A jegyvásárlás során az online bankkártyás fizetés megbízható pénzügyi partnerünkön keresztül történik, a vásárlásról kiállított számlát
pedig elektronikusan juttatjuk el a vásárló részére. A helyszínen pedig elég, ha a látogató az okostelefonján mutatja be a jegyét. A vásárlók ezen a felüleleten keresztül válthatják be VIP és partner kuponjukat is, ezek felhasználásával a jegyek árából kedvezményben részesülhetnek. A kuponok beváltására nem csak a rendezvény előtt online, hanem a helyszínen is van lehetőség. Amennyiben a vásárló nem él ezzel a lehetősséggel, a helyszínen is lesz alkalma arra, hogy beváltsa kuponját, ahol a hostessek a jegyekhez tartozó kódokat egy egyedi adminisztrációs felületen tudják érvényesíteni. Érvényes kód esetén pedig átadják a belépésre jogosító karszalagot a látogatónak.
Beléptetés és helyszíni jegyvásárlás
Egy helyszínen több ponton is történhet a beléptetés, hostess munkatársak segítségével. Szükség esetén a kilépések is nyomon követhetők a létszámlimit betartása érdekében. A beléptetést és kiléptetést, valamint a helyszíni jegyértékesítést végző hostess munkatársak munkáját egy kijelölt főügyeletes munkatárs irányítja, ellenőrzi a helyszínen. Beléptetéskor különböző eszközök segítségével (például laptop, mobiltelefon, PDA) azonnal ellenőrizhetők és validálhatók a jegyek. A rendszer folyamatosan szinkronizál az online felülettel, így a visszaélések száma nagymértékben csökkenthető, a szolgáltatás minősége pedig jelentősen javítható. Helyszíni jegyvásárlás esetén a jegyeleadásokat hostess munkatársak végzik. A vásárlás után nincs szükség jegy kiállítására, helyette egyből a karszalag kerül átadásra. A helyszíni jegyvásárlás során igény esetén biztosítjuk a pénztárgépet és a bankkártyás fizetési lehetőséget is. Ugyanitt történik az előre nem érvényesített partner- és VIP kódok és az esetleges problémás jegyek kezelése is.
Tömegáramlás figyelése
A rendezvényen RFID kapuk segítségével figyeljük a tömegáramlást, elkerülve ezzel, hogy a terület egyes részein tartózkodók száma túllépje a létszámlimitet. A rendezvények teljes körű biztonsága kiemelt fontosságú feladat, és segít a látogatók bizalmának elnyerésében.
Kimutatások és statisztikák
Az egyedi QR kódnak köszönhetően a helyszínen kezdés előtt monitorozható, hogy még hány fő nem érkezett meg, illetve, hogy ki az, aki várólistás. A rendezvény után pedig a kiléptetés ad egy letisztult képet arról, hogy melyik rendezvényed kötötte le leginkább a közönséged figyelmét. Az ebből levont következtetések segítenek abban, hogy egyszerűen képes legyél követni a fogyasztói trendet, továbbá, hogy célzott megszólítással elérd rendezvényed sikerét.